Spring naar content

Geleidelijk reizen we van podium naar podium.

Het talent van onze spelers vormt het kloppende hart van Tiuri. Met ons talentontwikkelingsmodel ondersteunen we onze spelers op alle vlakken, zodat zij hun talent volledig kunnen ontplooien.

Ontdek het unieke reismodel door vier omgevingen bij Tiuri

Stel je voor: een betoverende ontdekkingsreis die begint op de gangen van het speciaal onderwijs en je meeneemt door een wereld van creatieve mogelijkheden. Bij Tiuri draait het niet alleen om het bereiken van het professionele podium, maar vooral om de reis die je maakt. In vier fasen verkennen artiesten hun artistieke gaven, op maat aangepast aan hun individuele niveau. Kom aan boord en laat je inspireren door de magie van groei, ontdekking en creativiteit!

Ga je mee op reis?

Start hier

De speelplaats

In de Speelplaats open we de deuren voor nieuwsgierigen om de magie van theater en dans te ontdekken. Hier, te midden van spel en creativiteit, kunnen ze proeven aan de opwinding en expressie die deze kunstvormen bieden. Of het nu in de vrijetijdsgroepen is of binnen het speciaal onderwijs, onze deuren staan open voor iedereen die zijn passie voor podiumkunsten wil verkennen en laten groeien.

lees meer
Dan begint nu jouw avontuur in de werkplaats.

De werkplaats

In de werkplaats komen de spelers samen om onder begeleiding van ervaren docenten en makers, hun passie voor theater en dans te ontdekken en ontwikkelen. Het is een plek waar creativiteit vrijuit stroomt en iedereen zich thuis voelt.

lees meer
Reis door naar het talentlab en ontmoet andere podiumkunstenaars.

Het talentlab

Spelers uit de werkplaats kunnen doorstromen naar het Tiuri talentlab. In dit praktijklab staan de uitwisseling en het experiment met het culturele veld centraal, waarbij wij samenwerken met professionele partners. Onze spelers en andere creatievelingen inspireren elkaar.

lees meer
Schitter met jouw uniek talent in ons reizend gezelschap.

Tiuri compagnie

Hier kunnen onze spelers schitteren in producties van ons reizende gezelschap. Ze bundelen hun krachten met andere gerenommeerde professionals om voorstellingen met impact te creƫren. We gaan op tournee en daarmee de ontmoeting aan met een breed internationaal publiek.

lees meer

Deze talenten schitteren in het theater

Pure podiumkunstenaars met ongekend talent.

Bobbie

Yuri

Mischa

Johan